Kinderen - Jongeren

van 4 tot en met 18

Wordt het je soms net allemaal te veel? Weet je niet meer zo goed wat je moet doen? Twijfel je over jezelf? Misschien vraag je je wel af of je het niveau van school wel aankan? Of blijf je maar piekeren en heb je steeds minder plezier in de dingen die je doet? Het kan dan zijn dat je moeite hebt met je concentratie of dat je wat angstig of depressief bent. Blijf er niet mee zitten, vraag aan je ouders of verzorgers of ze contact opnemen. Voorkom dat het nog erger wordt.

Voor (jong) Volwassenen

Van 18 tot 65 jaar

Zou het niet fijn zijn om je gedachten niet meer zo serieus te nemen? Zodat je weer onbevangen in het hier en nu komt te staan? Zou het niet fijn zijn om alles, wat je liever niet zou willen voelen, te accepteren, waardoor je niet meer hoeft te vechten tegen je angsten? Door middel van Acceptance and Commitment Therapy (ACT, www.timetoact.nl) kun je een nieuwe, prettige relatie met jezelf krijgen, los van je negatieve zelfbeeld en alles wat je van jezelf moet. Je ontdekt hoe jij je leven het liefste vorm wilt geven en krijgt handvatten aangeboden waardoor je je eigen pad kunt bewandelen. 

Voor Ouders

Ouders / verzorgers van kinderen of jongeren

Heeft u het gevoel dat uw kind niet lekker in zijn vel zit? Maakt u zich zorgen over het leren, de concentratie of het gedrag van uw kind? Zelf-ver-standig denkt actief mee! Naar aanleiding van een intake gesprek wordt beoordeeld hoe de verschillende vaardigheden van uw kind (zowel de goede als minder sterke kanten) in kaart worden gebracht door onderzoek. Aan de hand daarvan worden adviezen gegeven.

Voor Leraren - Scholen

Zelf-ver-standig helpt en adviseert scholen en leraren

Zelf-ver-standig biedt scholen de mogelijkheid om te overleggen als u een leerling in de klas heeft die problemen heeft met leren op één of meerdere gebieden. U kunt uw leerling als casus bespreken. Als naar aanleiding van deze bespreking blijkt dat meer onderzoek nodig is om het leerprobleem beter in beeld te krijgen, kunt u ouders het advies geven om hun kind aan te melden bij Zelf-ver-standig.Tevens kan er een ouderavond worden georganiseerd met een thema als bijvoorbeeld opvoeden of leerproblemen.

Contactinformatie
  • Zelf-Ver-Standig
  • Polstraat 1a
  • 7121 DH Aalten
  • 06 128 38 219
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • KvK nr: 53305566
Volg ons: